follow Catalog firme » Transporturi » Transport international » Judetul NEAMT
  home     Transport international   Judetul NEAMT

Transport international Neamt

Obtineti cel mai bun pret pentru transport international completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport persoane international, transport international persoane, transport international persoane (Targu Neamt, NEAMT)
Firma noastra va pune la dispozitie un transport sigur pentru sejururi sau circuite turistice din romania si strainatate, transferuri la/de la aeroport catre orice destinatie in tara, la dispozitie si in alte orase din tara pentru vizitarea diferitelor obiective turistice sau tur de oras. transport persoane intern si international mercedes vario 20 loc. vw sharan 7 loc. experenta in trasee turistice...
0722 *** ***Click aici!
transport colete international, transport persoane international (Targu Neamt, NEAMT)
De peste 5 ani firma noastra efectueaza transport intern si international de persoane. flota auto este dotata cu autocare mercedes si scania clasificate 4 stele, care permit transportul in siguranta al pasagerilor si coletelor spre orice colt al europei. soferii si insotitorii nostri au o mare experienta in efectuarea de curse cu persoane si pot asigura o deplasare confortabila a clientilor nostri. va..
0736 *** ***Click aici!
transport frigorific international, transport marfa international (Piatra Neamt, NEAMT)
OFERIM SERVICII DE TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL MARFA GENERALA, MARFA VRAC CU ANSAMBLURI WALKING-FLOOR DE 90 MC, TRANSPORTURI AGABARITICE, TRANSPORTURI FRIGORIFICE. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0721 *** ***Click aici!
transport auto international (PIATRA NEAMT, NEAMT)
LORACOST Piatra- Neamt, ofera servicii profesioanale: tractari auto, asistenta Rutiera, deblocari auto incuiate, transport autovehicule noi, ridicari auto imobilizate. TRANSPORT utilaje toate tipurile inclusiv agabaritice Program: NON STOP - 24h/ 24 - 7zile/ 7, Acoperire: Intern si International TELEFON: 0744.53.40.88 E-mail: office@asistentrutier.ro..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie